Controleer of uw domeinnaam nog beschikbaar is:
Check!

Rijschool dakbord

Als rijschoolhouder bent u verplicht om de auto kenbaar te maken als lesauto, een rijschool dakbord kunt u gemakkelijk aanbrengen op het dak van uw lesauto. Naast de verplichte herkenbaarheid maakt u op deze manier tevens reclame voor uw rijschool! Monkeybird helpt u om op een effectieve manier gebruik te maken van de gratis reclame waarmee u 24 uur per dag gezien wordt!

Wij leveren dakborden in alle soorten en maten, ook voor uw rijschool kunnen wij een uniek dakbord ontwerpen en ontwikkelen. Wij van Monkeybird weten als geen ander de doelgroep van uw organisatie op de juiste manier aan te spreken. Wij werken niet met simpele plakletters, maar wij ontwerpen een dakbord voor uw rijschool op maar, we zijn in staat om de dakbord te voorzien van full color bestickering.

Een rijschool dakbord van MonkeyBird voldoet aan de volgende kenmerken:

  • 100% Aluminium
  • Krachtige magneet aansluiting
  • Benzine besparend design
  • Leverbaar in alle gewenste kleuren en stijlen
  • Full color bedrukt, geen simpele plakletters maar 100% maatwerk!

 

Wilt u een dakbord bestellen bij Monkeybird? Voer in onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. U kunt ook zelf contact met on opnemen, bel hiervoor van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 naar 0800 63 94 733 (gratis)

Wij hanteren de laagste tarieven voor maatwerk dakborden!

 

Aanvragen via onze bestelpagina

Bel mij terug

Wij komen graag met u in contact! Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.


Uw naam
Uw telefoonnummer